Helgen som gikk

SIden det er lillelørdag i dag kan jeg jo likegodt fortelle litt om "storelørdag" som var.

Da jeg kom hjem fra jobb på fredag, var jeg helt skutt. Tett som en potte hele meg. Spiste et par brødskiver og bikka over på sofaen noen timer. Lagde meg lasagne, spiste den og så litt på tv før jeg sovnet IGJEN! Fikk kommet meg i seng til slutt og sov til 8.30. Da var formen 10 ganger bedre og jeg kunne være med et vennepar og deres hærlige lille sønn til Jessheim på shopping. Kjempekoselig dag med ostesmørbrød til lunch på Jordbærpikene. Måtte jo selvfølgelig ha en Mocca til også. Nammis!

Jeg rakk nesten bare å komme inn døra hjemme før en annen venninne lurte på om jeg ville være med på fest. Jeg var ikke vond å be, så da ble det partajj! Vorspiel på "fast sted" hos en kompis av henne og typen, hvor det kom bare fler og fler folk veltende inn! God stemning!

Tok et par bilder på vorset, men trooor ikke de skal legges ut her =P

Planene videre var egentlig å reise på en fest her i bygda med live band og sånn, men vi dro så seint at det ikke var noe vits trodde vi. Derfor satte vi kursen mot en privat fest på et samfunnshus i nærheten. Jeg sa det før vi dro; Det kommer bare til å være småunger der. Var visst ikke alle som trodde på det før vi faktisk var der og det var akkurst som jeg sa. Vi angra stooort på at vi gikk ut av taxien der. Da var det bare å få noen til å hente oss og kjøre oss til Riverside. Der var det hele 2 personer og klokka var ca ett. Da gav vi opp og satte kursen mot kebab'n i stedet ;)

Tusen takk for en innholdsrik helg, folkens! =D <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits