Torsdagens frustrasjoner, depresjoner og små biler

De som kjenner meg og har meg på facebook fikk lese denne statusen i på torsdag: om man bare hadde en skulder å gråte på nå. jævla dirttdag!!

Orket ikke å blogge noe på torsdag eller i går. Var såpass sliten etter denne drittdagen at jeg omtrent bare lå på sofaen.

Det hele startet med at jeg kjørte til jobb og plutselig begynner ladelampa å lyse og jeg får varselen "generator verkstatt" i displayet. Heldigvis var pappa også oppe tidlig for å reise på jobb så jeg stoppet og ringte han. Hans råd var å bare kjøre videre på jobb og følge med på temperaturmåleren.
Ikke noe skjedde og jeg kom meg på jobb.
 
Jeg ringte til møller på kongsvinger hvor jeg hadde service to dager tidligere og spurte om de hadde mulighet til å se på det da jeg var ferdig på jobb. (de hadde også gitt meg et prisoverslag på et bytte av frihjul til dynamo
Da fikk jeg beskjed om å ikke kjøre bilen men ringe til de som har med mobilitetsgaranti å gjøre så de kom og hentet bilen min helt gratis og kjøre den til Møller på Jessheim siden det er nermest.
Han som hentet bilen skulle be de på Møller om å ringe meg. Jeg jobbet ferdig til kl 14 men hadde ikke fått noen oppringning. Tok da saken i egne hender og ringte dem og spurte etter bilen min. Tok evigheter med å bli satt over og oppringt og til slutt fant dem ut at bilen min stod hos møller sin skoda avdeling og ikke på vw.

Da jeg endelig kom til rett person der, sa dem at dem hadde tatt en rask titt på bilen og bestillt opp deler. Dem mente det var en reimspenningsdemper som var gåen og ikke det jeg hadde fått beskjed om fra Kongsvinger.
Da kom frustrasjonen, for dette ble to ganger dyrere enn den delen dem hadde snakket om på kongsvinger, og i tillegg snakket dem om at dynamoen også måtte byttes eller regulatoren. Masse frem og tilbake.. Til slutt fikk jeg beskjed om å gå ned på Avis og ta ut en leiebil på mobilitetsgarantien.

15.35 fikk jeg endelig reist fra jobb med den minste og styggeste leiebilen ever... En Nissan Pixo..En sånn kjørte jeg...bare i svart...
Jeg sa jeg ikke ville ha en liten bil siden jeg ikke følte meg trygg i en så liten bil, men pga flystansen som har vært var så og si alt utleid.
Clutchen var som å tråkke på en papp-plate og giroverføringen var virkelig hard! Måtte nesten bruke makt for å bytte gir..
Bilen var/hadde pure drive og en motor på ca 1,0 og 68 bensinhester. gikk som en bøtte med møkk!
Oppå alt dette har jeg blitt syk og var kjempesliten etter tidligvakt og alt raste for meg et øyeblikk...
Det som fikk alt til å renne over var at jeg møtte en kassebil i det jeg kjørte av en smal bru rett før jeg var hjemme. Synes den store bilen kom skikkelig nærme og jeg ble redd der jeg satt i den lille lille bilen.
Da plutselig bare sprutet tårene og da jeg kom hjem og så at naboen hadde besøk av maken til min bil måtte jeg bare gå bak husveggen og gråte mine modige tårene og få ut frustrasjon og redsel/depresjon.

I går ble jeg oppringt fra Skoda og de sa at det var frihjulet som var gåent som dem hadde sagt på Kongsvinger. De skulle bytte det og prøvekjøre den, men at bilen heller ikke ladet så muligheten var stor for at det var noe med dynamoen også. Det hadde de rett i. Den hadde nemlig fått hjuling som følge av at det frihjulet som var ødelagt.
Da ble det plutselig ganske så dyrt, men det viktigste er at jeg fikk bilen tilbake.

Jeg fikk hente den da jeg var ferdig på jobb og levere leiebilen der.
Sjokket var stort da jeg ikke egentlig fikk lov å få med en giro å betale og egentlig måtte ta alt på kort eller med kontanter. Dem kunne nemlig ikke gi giro til privatpersoner!! (det var det første jeg ble spurt om på kongsvinger da jeg skulle betale for servicen)  Da kom sinnet og fortvilelsen tilbake en stund, siden jeg ikke hadde så mye penger på konto.
Da sa jeg bare at da fikk jeg gå hjem uten bil.
Dem sa at det kunne jeg jo ikke... Så dem skulle omdirigere noen programmer på pc'n og gjøre et unntak.
Æsj for noen drittsekker...
Jeg er helt enig med onkel om at møller på Jessheim ikke er noe bra. Hverken på service eller noe.!
Særlig på avd. Skoda!

Hvorfor kjøre skoda når man kan gå da?

3 kommentarer

24.apr.2010 kl.21:27

Hvorfor gå da når man kan kjøre skoda??

frkbea

24.apr.2010 kl.22:02

Anonym: hmm.... dårlig vri ;)

Tine Kristin

25.apr.2010 kl.21:10

Bil kan gi store frustrasjoner!

Skriv en ny kommentar

frkbea

frkbea

22, Sør-Odal

jeg er ei jente på 22 år som opprinnelig er fra nord-odal, men som har flytta til sør-odal.. var vel først og fremst kjærligheten som førte meg hit, men selv etter den tok slutt vil jeg ikke flytte herfra... har blitt kjent med så utrolig mye bra folk og fått masse venner <3 til vanlig er jeg sikkerhetskontrollør på OSL.

Kategorier

Arkiv

hits