Stengt flyplass, pizza og flytårnet.

Luftrommet er fortsatt stengt og ingen fly går fra Gardermoen.
Det vil jo fortsatt si at vi har så og si ingen ting å gjøre på jobb. Det har blitt en del trasking rundt, kaffedrikking og pizza spising.

I går var det igjen duket for en tur på Peppes.

Så lenge det er åpne serveringssteder på en ellers stengt flyplass er det fort gjort at det blir brukt litt penger desverre... Grøss og gru. Men nå er det bare igjen i dag før jeg har to dager fri.

I går fikk vi lov å gå opp i flytårnet på besøk. Du verden for en vakker utsikt! Tok noen bilder med mobilen, men vil ikke legge de ut før jeg vet om det er lov eller ikke... Tror det er lov, siden det kun er utsiktsbilder, men jeg vil være på den sikre siden først før jeg legger ut noe.

3 kommentarer

Marlen :)

18.apr.2010 kl.17:04

sv; Bare hyggelig :D Kan tenke meg det er litt kjipt å jobbe på Gardermoen nå. Hehe. Vet du hvor lenge det kommer til å vare?? Ikke i flere uker håper jeg? ;p

Marlen :)

18.apr.2010 kl.23:30

sv; Hehe skjønner den ;p Jeg reiser 5 Juni skjønner du. Er så redd for at det skal være noe kødd da :p

frkbea

19.apr.2010 kl.00:51

Marlen: sååå lenge tviler jeg på det varer... hehe ;)

Skriv en ny kommentar

frkbea

frkbea

22, Sør-Odal

jeg er ei jente på 22 år som opprinnelig er fra nord-odal, men som har flytta til sør-odal.. var vel først og fremst kjærligheten som førte meg hit, men selv etter den tok slutt vil jeg ikke flytte herfra... har blitt kjent med så utrolig mye bra folk og fått masse venner <3 til vanlig er jeg sikkerhetskontrollør på OSL.

Kategorier

Arkiv

hits